Talkoilemassa Härkämäen observatoriolla.

Härkämäen talkoot jatkuivat jälleen viime lauantaina (30.7.) ja kun itse satuin olemaan paikkakunnalla, niin lähdin mukaan talkoilemaan. Työt ovat edenneet kerhotalon työmaalla ihan mukavasti ja näyttää nyt siltä, että talvella päästään talkoilemaan sisätilojen parissa. Nimittäin lauantain talkoissa katselimme jo millaisia ovia ja ikkunoita taloon on tulossa. Kun ne saadaan asennettua, niin silloin talo on “suljettu” ja sisähommia voi tehdä vaikka kuinka kovilla paukkupakkasilla.

Lauantain ohjelmassa oli mm. räystäslautojen ja julkisivulautojen maalausta sekä välikaton ilmastointiputkien suunnittelua ja asennusta. Allekirjoittanut ja Kumlinin Tommi maalasimme räystäslautoja ja maalin loputtua siirryimme tekemään polttopuita. Kovin paljoa maalaushommia ei enää ole tiedossa kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Kunhan saamme ulkolaudoituksen asennettua, niin talo näyttää jo hyvinkin “valmiilta”, siis ulkopuolelta.

Tarkoitus olisi vielä jatkaa talkoilua loman aikana ainakin yhtenä päivänä. Lisää maalaushommia olisi nimittäin tiedossa. Mutta täytyy kyllä tunnustaa, että odotan vieläkin enemmän sitä kun pääsemme sisätöihin ja talon todellinen ulkoasu alkaa muotoutumaan. Sokerina pohjalla (jossain vaiheessa) tietysti odottaa talon saunan testaaminen. Sitä odotellessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *