Avaruusinsinööri sai logon

Avaruusinsinöörille vihdoinkin oma logo. Kiitokset siitä kuuluvat Pimennysmatkaaja-blogin ylläpitäjälle Jari Juutilaiselle.

Avaruusinsinööri-blogi sai vihdoin oman logon jota tullaan “viljelemään” jatkossa blogiin liittyvissä asioissa. Logon suunnittelusta vastasi Pimennysmatkaaja-blogin ylläpitäjä ja Warkauden Kassiopeian aktiivijäsen, Jari Juutilainen. Jarille suuret kiitokset todella upeasta logosta! Saa nähdä missä kaikkialla logoa tullaan näkemään. Ainakin oma kahvimuki logolla voisi olla kiva.

Logo tulee näkymään ainakin näin aluksi sivuston yläpalkissa jossa se korvaa aikaisemman tekstin “Avaruusinsinööri – avaruustekniikkaa ja -tutkimusta” ja samalla myös madaltaen yläpalkkia. Näin ollen myös sivuston visuaalinen ilme hieman parantuu, kun tuorein blogikirjoitus on aiempaa ylempänä.

Avaruusinsinööri-blogin uusi logo. Suunnittelu: Jari Juutilainen (Pimennysmatkaaja.fi)..

Avaruusinsinööri-blogin uusi logo. Suunnittelu: Jari Juutilainen (Pimennysmatkaaja.fi).