Finntriathlonia Joroisissa.

Tämä blogimerkintä ei liity millään tavalla avaruustekniikkaan tai -harrastukseen. Joskus vaan pitää vetää “kotiinpäin” ja nyt on sen hetki. Kuten moni tietää, olen kotoisin Joroisista. Tänä viikonloppuna (15./16.7.) Joroinen nousi jälleen Suomen kartalle, kun jokavuotiset triathlonin puolimatkan SM-mitalit jaettiin Finntriathlon-kisassa. Itse en osallistunut kisaan, mutta sen verran monta tuttua oli mukana tapahtumassa osallistujana ja kilpailijana, että en voinut olla raahamatta omaa kameraani tien varteen. Tällä kertaa päätin kuvailla kisan pyöräilyosuuksia, koska mielestäni se on kaikkein “kuvauksellinen”. Noh muutama otoksistani jopa onnistui ja laitoin ne galleriaani. Sieltä uteliaimmat voivat käydä ne tsekkaamassa.

Niin ja lauantai-iltapäivä meni Härkämäellä Aurinkopäivää viettäessä… Hauskaa oli ja kiitos kaikille osallistujille. Ensi vuonna sitten uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *