Uutta blogia perustamassa.

Kuten monet tietävät, olen tähtiharrastuksen seurauksena toiminut jo vuosia Warkauden Kassiopeian Ad Astra -jäsenlehden päätoimittajana ja taittajana. Osana Kassiopeian tulevaa kotisivu-uudistusta, siirsimme Ad Astran nettisivut blogiin joka löytyy osoitteesta http://blogit.kassiopeia.net/adastra/. Blogin ulkoasu seuraa muiden Kassiopeian blogien (puheenjohtajan nettipalsta ja kerhotalohankkeen blogit) ulkoasua ollen näin siis kiinteä osa Kassiopeian sivuja. Paljon uutta sisältöä ei luonnollisesti ole Ad Astran uudessa blogissa ole, mutta jotain kuitenkin. Vanhojen sivujen sisältö on nyt myös järkevämmin jaoteltu. Jatkossa onkin tarkoitus, että ko. blogissa pureudutaan aiempaa tiiviimmin lehden tekoon ja lehdessä julkaistuihin artikkeleihin.

PS: aloitin omalta osaltani myös valmistelut Venuksen ylikulkumatkaa varten hankkimalla The North Facen takin jossa on irroitettava fleece. Ensitestin perusteella takki on hyvä, mutta todelliseen testiin se joutuu vasta matkan aikana. Valitettavasti “ostoslistalla” on vielä aikamoinen määrä tarpeellista tavaraa ja toivottavasti ehdin hankkia ne ennen matkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *