Luennoimassa Varkaudessa ja hieman avaruushuumoria myös.

Olimme Kemppisen Oskun kanssa luennoimassa Varkauden Kuoppakankaan yläkoululla maanantaina 17.12. seitsemäs- ja kahdeksas-luokkalaisille. Täytyy varmaan sanoa, että oli toistaiseksi vaikein luento jota olen valmistellut. Normaalisti, kun on tullut luennoitua “aikuisille” ja olen voinut liittää luentoon myös hieman tieteellisempää ja ehkäpä jonkun mielestä myös tylsempää asiaa. Tällä kertaa piti kuitenkin miettiä miten saisi pidettyä vaativan yleisön mielenkiinnon koko 45 minuuttia ilman, että kukaan kyllästyy. Noh mielestäni onnistuimme Oskun kanssa ihan hyvin. Yleisö jaksoi seurata luentoamme ja jopa kysymyksiä uskallettiin tehdä muutama. Näihin Osku sitten vastaili asiantuntemuksellaan.

Sain jälleen oivan vinkin YouTube-videoon tällä kertaa Marjiksen kautta :-). Alla suora videolinkki. Täytyy kyllä sanoa, että nykyään tälläiset parodiat ovat aivan toista laatua kuin muutama vuosi sitten. Tämäkin video on ihan oikeasti hyvin käsikirjoitettu ja kuvattu.

PS: Huomaattehan myös, että blogini osoite on muuttunut. Jatkossa blogi löytyy osoitteesta https://avaruusinsinoori.kassiopeia.net/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *