Ad Astra 2/2011 on ilmestynyt ja kesäkuvakilpailun voitti…

Tommi Kumlin alla olevalla auringonlaskukuvallaan. Te ketkä ette pääse lukemaan Ad Astraa, niin ohessa poiminnat siitä mitä mieltä kilpailun tuomaristo oli Tommin kuvasta.

“Asettelu toimii, rajaus toimii, värit mahtavat – todella upea kuva.”

“Värien puolesta kisan kirkas ykkönen. Upea iltarusko. Julisteainesta.”

“Täydet pisteet tälle kuvalle. Ei löydy mitää moitittavaa. Asettelu on täydellinen ja niin on kaikki muutkin kategoriat. Mielestäni kisan paras kuva.”

Tommin kuva sain kaikkiaan 70/75 pistettä ja oli kirkkaasti kisan paras kuva. Tommia voidaan pitää todellakin selvänä voittajana, koska hänen toinen kuvansa ylsi kolmannelle sijalle pistein 63/75. Toisen sijan kisassa nappasi Riittä Vähävihu pistein 64/75. Tommin “kaksoisvoittokaan” ei siis ollut kaukana. Odotankin mielenkiinnolla millaisia kuvia näemme Tommilta tulevina vuosina. Kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat, siis myös ne jotka eivät ole Ad Astrassa, löytyvät Kassiopieian galleriasta.

Ad Astra 2/2011 tulee nettiin myös ihan piakkoin, kohan on vaan varmaa, että kaikki Kassiopeian jäsenet ovat saaneet oman paperisen versionsa postiluukusta. Lehti tulennee nettiin siis joskus ensi viikon aikana.

Seuraava Kassiopeian kohokohta on sunnuntaina 23.10. pidettävä 10-vuotis juhlaseminaari jossa luennoi tiedetoimittaja Jari Mäkinen. Jari voitti juuri tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon ja hänen on erinomainen luennoitsija. Nyt varkauden alueella asuvilla onkin oiva tilaisuus tulla kuuntelemaan Jaria ja kyselemään mm. millaista astronautin elämä oikein on. Laittakaapa siis kalenteriinne Jarin luento jos se ei siellä jo ole. Luennon yhteydessä jaamme myös palkinnot kuvakilpailun voittajillle ja kaikille osallistujille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *