Avaruusinsinööri Flickrissä.

Perustimpa itselleni oman Flickr-tilin. Oikeastaan syy miksi päätin liittyä Flickr-kuvapalveluun on se, että Ilmatieteen laitoksella on hanke jossa kerätään kuvia erilaisista sääilmiöistä ja tähän on tarkoitus käyttää Flickr:iä. En ole aiemmin edes tutustunut koko palveluun, joten menee varmaan joku hetki ennen kuin osaan sanoa, että onko Flickr palvelu jota tulen itse käyttämään jatkossa. Varmaan on kuitenkin se, että Flickr-galleriani ei tule korvaamaan tämän hetkistä galleriaani.

Tässä vaiheessa voin kuitenkin sanoa sen positiivisen asian Flickr:stä, että jos eteen tulee jotain kuvattavaa jonka halua saada nopeasti nettiin kaikkien katsottavaksi, on Flickr siihen oiva palvelu. Kännykkään (iPhone, Android ja Windows Mobile) nimittäin löytyy sovellus jolla voi lähettää ottamansa kännykkäkuvan suoraan omaan Flickr-tiliin ja näin ollen kaikkien nähtäville alle minuutissa. Saa nähdä vain, että onko tälle ominaisuudelle todellisuudessa käyttöä. Myrskybongausmatkoilla voisin kuvitella, että muut bongarit voisivat olla kiinnostuneita suhteellisen tuoreista myrskykuvista.

Jos joku teistä on Flickr:ssä, niin minut löytää sieltä käyttäjätunnuksella HorusHarrison (joka on muuten myös geokätköilytunnukseni).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *