Cygnus on ohitse. Paluu "normaalilomaan".

Huh. Cygnus on nyt sitten ohitse ja kaikesta selvittiin kunnialla. Järjestelyjen haasteet eivät olleet ylivoimaisia, vaikka itse niin sanonkin. Toki joitain asioita olisimme voineet tehdä paremmin, kuten esimerkiksi grillipaikan parempi organisointi. Noh toisaalta tiesimme jo etukäteen, että tällä kertaa on monia asioita joista joudumme tingimään “normaaliin” Cygnukseen verrattuna. Omiin korviini ei kantautunut mitään suurempia nurinoita, joten kait sitten porukka oli suhteellisen tyytyväinen tämänvuotiseen Cygnukseen.

Itselleni napsahti jälleen kerran jaostotoimikunnan jäsenyys seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Homma ei ole kovinkaan raskas ja pääsempähän taas päättämään mm. Stella Arcti -palkittavista ja seuraavista Cygnuksista. Molemmat ovat ihan mukavia hommia. Seuraavan vuoden Cygnuksenkin hakuprosessi pyörähti heti käyntiin ja näyttää siltä, että meillä (siis jaostotoimikunnalla) on muutamakin paikka minne Cygnus voisi ensivuonna sijoittua. Toivottavasti voisimme jo piakkoin uutisoida jotain asian tiimoilta.

Cygnuksella ottamani kuvat voitte käydä kattomassa galleriastani ja kaikki kassiopeialaisten ottamat kuvat löytyvät Kassiopeian omasta galleriasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *