Loma onnellisesti takana ja paluu avaruusinsinöörin arkeen.

Lomat on nyt lusittu ja paluu arkeen, eli töihin, on tapahtunut. Onneksi loman aikana ei työsähköpostiini ollut tullut kovinkaan montaa kiireellistä viestiä. Sen verran hyvin sain hoidettua hommat ja tiedotettua lomastani ennen lomiani. Ensimmäiseksi katselin MetNetin sivuja ajantasalle ja päivittelin muutamaa dokumenttia. Seuraavana on vuorossa LTSpicen opettelu. Pitäisi nimittäin jatkaa diplomityötä taas uudella innolla.

Tulevana viikonloppuna (13.8.) käyn pistäytymässä geokätköilijöiden megatapahtumassa Tampereella, mutta sitä ennen yritän katsella näkyisikö perjantai-iltana (12.8.) perseidien meteoriparven meteoreja. Joitakin vuosia sitten kuvailin ko. parvea Artjärvellä ja alla oleva kuva on paras otokseni sillä kertaa. Nyt sormet ristiin sen puolesta, että sää olisi kirkas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *