Työmatkojen huhtikuu.

Huh huh. Huhtikuun kalenteri on todella täynnä. Kolme ulkomaan työmatkaa (2.-3.4. Lontoo, 10.-12.4. Padova ja 22.-27.4. Wien) tarkoittavat sitä, että toimistopäivät jäävät aika vähäisiksi huhtikuun aikana. Pääsiäispyhien jälkeen pitäisi siis suunnistaa Padovaan Exomars-hankkeen PDR (preliminary design review) -kokoukseen ja katsastaa mikä on hankkeen nykytila ja miten tulevaisuudessa edetään. Sinäänsä ihan mukavaa päästä ko. kokoukseen, koska allekirjoittaneella on aiempaa kokemusta PDR:stä vain MetNetin kohdalla. Mitään ihmeellistä härdelliä en odota tulevalta PDR-kokoukselta, varsinkin kun meillä IL:ssä valmistautuminen kokoukseen on sujunut hyvin ja kaikki tarvittava materiaali on valmiina.

Loppukuusta pitäisi sitten, jo perinteiseen tapaan, suunnata EGU 2012 (European Geosciences Union General Assembly 2012) -konferenssiin. Tämän vuoden konferenssi taitaa olla jo neljäs perättäinen johon otan osaa. Sen vuoksi alkaakin Wienin keskusta olemaan jo lähes yhtä tuttua seutua kuin Helsingin keskusta. Ehkä jopa tutumpi jossain mielessä. Kuten aikaisempinakin vuosina, pitää EGU:ssa esitellä MetNettiä posterin kera sekä osallistua useaan EU:n FP7 Europlanet-hankkeen kokoukseen.

Europlanet-hankkeesta puheen ollen. Kävin nyt huhtikuun alussa Lontoossa UCL:ssä Europlanet-kokouksessa ja ko. matkan kuvia voitte tsekata galleriastani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *