Avaruusluotain 2/2012 ulos tuutista.

Jälleen kerran on pakerrettu yksi numero Avaruusluotainta ulos tuutista. Näinä päivinä lehden numero 2/2012 lähtee painoon ja SATS:n jäsenistölle lehden pitäisi tupsahtaa postilaatikkoon noin parin viikon päästä. Tällä kertaa kanteen saimme oivan “Iwo-Jima”-tyyppisen kuvan Iso-Haisu-raketin laukaisukuntoon laittamisesta. Lehdessä onkin luonnollisesti juttua itse lennätyksestä ja hieman muutakin rakettitietoutta. Yksi hauska artikkeli käsittelee tuoretta Iron Sky -elokuvaa. Suomisen Mikon juttu varmasti kiinnostaa kaikkia ko. elokuvan nähneitä tai niitä jotka aikovat sen nähdä. Muutenkin lehden sisältö on erittäin hyvä ja tästä tietysti kiitos kuuluu ahkerille kirjoittajille.

Nyt kun lehti on onnellisesti valmis, niin voin keskittyä rauhassa tulevan viikon Itävallan EGU-matkaan. Tai noh keskittymistä on “häirinnyt” se, että konferensissa esittelemäni posteri pitäisi saada valmiiksi ja tulostettua. Mutta onneksi tässäkin asiassa olen ajoissa liikenteessä ja suurin kiire asian suhteen saatiin vältettyä. Ensi viikolla onkin sitten tarkoitus kirjoitella blogiini hieman Wienin kuulumisia ja mm. siitä miten posterisessioni meni. Kannattaa siis seurailla blogiani.

Avaruusluotaimen 2/2012 kansikuva. Kuva: Antti J. Niskanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *