Kuvankäsittelyä…ja lisää kuvankäsittelyä.

Norjan matkan jälkeen meni pari päivää aikalailla levätessä ja telkkua kattoessa. Nyt kuitenkin piti ottaa itseään niskasta kiinni ja käsitellä muutama Venuksen ylikulkukuva nettiin ja Kassiopeian galleriaan. Vaikeaa puuhaa kyllä täytyy sanoa. Pitäisi varmaan olla huomattavasti enemmän kokemusta kuvankäsittelystä, jotta saisi edes siedettäviä lopputuloksia aikaan. Noh onneksi muutama ylikulkukuva jotka käsittelin onnistui ihan kohtuullisesti. Lisäilin muutamat käsittelemäni kuvat Kassiopeian galleriaan Heikkisen Esan Varkaudessa ottamien kuvien kera. Nyt galleriassa on, ainakin näin alkuun, jokunen kuva ylikulusta. Pitää tässä vielä yrittää käsitellä lisää kuvia, kohan saa hyviä vinkkejä ja apua hommaan.

Ohessa on yksi käsittelemistäni kuvista. Ihan hieno tosta tuli, ainakin omasta mielestäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *